top_slide_1
 
  • top_slide_1

    Sådan har vi set ud, men det er dælme længe siden...!

  • top_slide_1

    Eksempel på et Røver setup!

  • top_slide_1

    Et Røver setup med udkig til røverhullet - vort elskede ferieparadis!

pic
Røver version 3.0
Det er med stor glæde at vi nu kan præsentere røvernes nye website. Vi har forsøgt at holde siden så simpel og overskuelig som muligt - så vi nu vil hævde at det faktisk er blevet op til 30% nemmere at finde rundt på siden.
pic
Røver ud af huset
Bank & Røverne tilbyder nu som noget helt nyt hjemmerøverier. Skal du holde en lille privatfest og mangler underholdning der gør din aften til noget helt uforglemmeligt - så bestil et hjemmerøveri med Bank & Røverne.
pic
Røverne anno 2014
Røverne tager nu hul på sit 9. år som et af Danmarks bedste duoer. Vi arbejder stadig på at være kendt for musikalsk underholdning af høj kvalitet og ikke bare være et traditionelt fest orkester. Vi glæder os til at skabe en god stemning rundt om i landet :-)
pic
Ny Demoplayer
Sangene er endnu den samme - vi arbejder på nye optagelser. Playeren er til gengæld blevet opdateret. En af de features der er tilføjet er at du som bruger kan dele musikken med dine venner - og ved I hvad? Det må I GERNE :-) - eller sagt på en anden måde - I SKAL!
pic
Mangler du noget?
Et fedt orkester er kun fedt hvis publikum får hvad de kommer for. Men hvad vil I ha? Skriv til os på vores facebook side og kom med gode forslag til nye sange, underholdning, jokes etc. Vi er kun gode sammen med jer :-)
pic
Cafe jobs og Musikalsk underholdning
Som noget nyt tilbyder Bank & Røverne også musikalsk underholdning til mere specielle lejligheder og events. Vi kan sammensætte et musikalsk program afstemt til dit arrangement. - Kontakt os og hør nærmere.
pic
Arrangementer opdelt i genrer
For at gøre det nemt har vi lavet kategorier der beskriver de typiske arrangementstyper vi udsættes for. Skulle dit arrangement falde uden for disse kategorier så tøv ikke med at kontakte os - det kunne jo være.
pic
Bare fordi I kan li os.

Vi ved at i kan li' os, men nogen gange glemmer I at fortælle os det ;-) Det skal vi have lavet om på. Derfor har vi nu integreret vores Facebook side på hjemmesiden, så I nemt kan overøse os med rosende gloser - VI GLÆDER OS!

pic
SMS din hilsen til os
Send din hilsen via SMS til Bank & Røverne. Skriv BR efterfulgt af din hilsen. Send hele molevitten til 1919. Det koster dig en hel énkrone, men til gengæld bliver vi mægtig glade. Tjenesten udbydes af Boogii ApS - www.boogii.dk og kan slet ikke fortrydes.

Røver Booking & Info


       

Kontakt Bank & Røverne direkte på tlf. 8993 7999 for booking og info, eller benyt Online Booking. Her kan du på forhånd tjekke om datoen er ledig.